вівторок, 9 квітня 2013 р.

Про умілі руки і добрі справи

Одного березневого дня наша бібліотека перетворилась на справжнє Місто майстрів. Бібліотекарі разом з читачами старанно вирізали, міряли, шили,клеїли, в`язали, гачкували, вишивали, нанизували, знову щось вимірювали і різали... Результатом цієї бурхливої діяльності стали ось ці милі дрібнички.






 і ще багато інших. Може ці роботи й не дуже вишукані, але виготовлені вони були зі щирим серцем, світлою душею та великим бажанням зробити добру справу: поповнити бібліотеку школи-інтернату №2, де навчаються наші друзі, наші читачі. Саме для них три роки тому ми відкрили 
Навчально-бібліотерапевтичний центр "Ковчег".  
І ось 31 березня - 1 квітня ми оголосили благодійний ярмарок. Ідея його проведення належить завідувачу відділу облслуговування учнів 5-9 кл. Надії Лавринів, яка зуміла заохотити до участі всіх: й бібліотекарів, й читачів.
Однією з перших прийшла придбати ці невигадливі сувеніри наша давня подруга - письменник і редактор Оксана Думанська.
Майже всі наші "товари" були "распродані" за спеціальну валюту. Валюта ця... книги. Ось вони.

Незабаром ці книжки займуть своє місце на полицях бібліотеки щколи - інтернату, а наш "Ковчег" попливе далі, до нових книжкових берегів.
Тож побажайте нашій бібліотеці, нашому Ковчегу, нових ідей і попутного вітру!

3 коментарі:

  1. Чудова ідея і гарна справа... Успіхів, колеги!

    ВідповістиВидалити
  2. Дівчата, ви таку справу робите! Милосердя у нас час дуже замало, тож дай Бог вам терпіння, гарний ідей і можливості все це реалізовувати!

    ВідповістиВидалити
  3. Молодці!Так тримати! Успіхів та наснаги ,шановні колеги!

    ВідповістиВидалити