пʼятницю, 5 квітня 2013 р.

Літературні герої - серед нас

Чи знайомі ви особисто з героями улюблених книг? Чи літературні персонажі для вас – небожителі, з якими неможливо зустрітися у повсякденному житті? А от шестикласникам СШ № 27 пощастило: вони не лише особисто знайомі з Остапом і Даринкою – героями пригодницької книжки Андрія Бачинського, - але й мають нагоду спілкуватися з ними щодня, адже навчаються в одному класі.

Книга «Неймовірні пригоди Остапа і Даринки» Андрія Бачинського вийшла у видавництві «Грані-Т» і експонується на абонементі нашої бібліотеки як виставка однієї книги. Саме біля цієї виставки і відбулася гра-вікторина з однокласниками головних героїв книги.

А ще про пригоди Остапа і Даринки є стаття працівниці абонементу 5-9 класів нашої бібліотеки Марічки Романюк у популярному журналі «Світ дитини» за квітень місяць цього року.



Потім шестикласники побували в інтернет-центрі і в читальному залі, де ознайомилися із цікавими книжковими новинками. І, хоча Остапа і Даринки сьогодні не було з ними, але про їхні неймовірні пригоди усі дізналися з книжки, яку написав батько головних героїв. 


 

Немає коментарів:

Дописати коментар