понеділок, 6 листопада 2017 р.

Не лякайтесь, Баба-Яга - маленька, або Добро таки перемагає зло


До 60-ліття виходу книги відомого німецького письменника Отфріда Пройслера "Маленька Баба-Яга" у бібліотеці відбулось літературно-театральне свято за участі акторів Першого театру Анастасії Хавунки та Богдана Балка.


Спочатку читачі дізналися про автора казки та стали учасниками вікторини, а по тому їм представили і самих казкових героїв!



Маленька Баба-Яга ще тільки вчиться чародійству і наполегливо готується до іспитів, щоб стати справжньою відьмою. Їй допомагає вірний друг – Ворон Абрахамс, а зла Тітка Румпумпель створює перешкоди. Та Маленька Баба-Яга ладна усе подолати, аби тільки потрапити в омріяний світ дорослих відьом.




Маленька Чаклунка хоче полетіти з іншими відьмами на гору Блоксберг, щоб відсвяткувати Вальпургієву ніч. Для цього потрібно всього лише бути хорошою відьмою, адже хороші відьми – це ті, що творять добрі справи, вірно? Чи все-таки не так все просто?









«Те, що мені найбільше подобається у Маленькій Бабі-Язі – це її впевненість у своїх силах й оптимізм – саме ті риси, яких багатьом бракує. Виконуючи цю роль, я на мить стаю безстрашною й страшенно винахідливою», – зазначає акторка Анастасія Хавунка.










Діти показували, як самі вміють чаклувати, і отримували за це подарунки.




Ось така казкова небувальщина! Чи, все ж таки, бувальщина? 
А ВИ вірите у добре чаклунство?

Немає коментарів:

Дописати коментар