суботу, 17 вересня 2016 р.

Форум видавців: день третій

Третій день роботи Форуму видавців у нашій бібліотеці виявився не менш цікавим, ніж два попередніх. 
Першими суботньої днини до нас завітали представники видавництва "Картографія", які провели майстер-клас із використанням картографічних матеріалів.



Потім нашою гостею була письменниця Лариса Ніцой, яка розповіла про свою нову книжку "Дві бабуськи у незвичайній школі, або Скарб у візку".

 Про пошуки художника, про екстремальну роботу над виданням книги і про проблеми, які піднімаються у ній, письменниця розповідала цікаво та з гумором.


Потім сенас казкотерапії провела письменниця Оксана Шпортько, презентувавши свою книжку "Мандаринчик та його рецепт щастя".


 Мова йшла не лише про книгу, але й про чудодійну "лікувальну" силу казок.
Від Оксани Шпортько естафету перехопив креативний письменник ДмитроКузьменко, 
який презентував свою нову книжку "Купи слона! або Маленькі пригоди великої Софійки". 

Це була незвичайна презентація, адже після неї відбувся майстер-клас по виготовленню тістечок.



Письменниця Еліна Заржицька прийшла на зустріч з читачами зі своїми книгами, найновіша з яких - "Легенди про козаків".

 Звідки буруться легенди, що у книзі вигадане, а що - правда, чому саме на історичну тематику вирашила писати книги - про все це пані Еліна розповідала нашим читачам.

 Потім була вікторина і розіграш призів.


Видавництво "Дискурсус" презентувало нову книжку "не для полички" "Теревені аж до ранку". Це уже друга книга серії "не для полички". 


Першою була "Балачки по все на світі". Як до першої, так і до лругої книги увійшли оповідання п'ятьох чарівних жінок: Оленки Некрасової, Марини Братко, Віоліни Ситнік, Слави Світової та Мирослави Кошки. Це милі, дотепні розповіді на різні теми - про мрії, кохання, побутові проблеми та багато іншого.
Отож, Форум видавців працюватиме ще завтра, а наша бібліотека чекає нових зустрічей з видавцями та письменниками уже в наступному році. До нових зустрічей!

1 коментар:

  1. Здравствуйте ребята!
    Приглашаю Вас сыграть в интересную и позновательную игру и узнать свои Мега Миллион Результаты http://localotto.com/ru/megamillions это поможет Вам выиграть много призов и подарков!

    ВідповістиВидалити