середу, 30 грудня 2015 р.

Наші ялинки - справжні "родзинки"!

Традиційно, напередодні новорічно-різдвяних свят, кожний відділ нашої бібліотеки прикрашає своє робоче місце ялинкою. І далеко не завжди це - зелена красуня. Це може бути і ялинка, зроблена зі старих методичок, як у науково-методичному відділі, 
чи контур ялинки, зв'язаний гачком заступником директора Надією Кіндрись з іграшками-витинанками на зимову тематику на дошці нагадувань у кабінеті директора і заступника, 
 
чи така от плетена із лози і прикрашена сухофруктами й горіхами ялинка в Інтернет-центрі.
Данину традиціям прикрашати справжні (хай навіть штучні) зелені ялинки віддали інші відділи, але у кожному зелена красуня - оригінальна і неповторна. 
Ось ялиночка з мініатюрними книгами-прикрасами у відділі обробки і комплектування літератури.
 А бібліографи у якості ялинкових іграшок повісили рекомендовані списки літератури зимової тематики. 
Читальний зал прикрашає ялинка, на якій - вироби юних умільців оригамі-студії "Паперові дива", 
старший абонемент - ялинка з різнокольоровими шишками,
 а також гачкованим вертепом, який подарувала наша читачка Олександра Дорожовець, за що ми їй дуже вдячні. А ще на цьому відділі є "Ялинка побажань", яку наші читачі прикрашають паперовими іграшками-заготовками, куди вписують свої побажання бібліотеці і бібліотекарям на новий рік.
Відділ обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів його працівники вирішили прикрасити ялинкою, на якій "іграшки" - рукавички, дзвіночки, черевички, вишиті їхніми руками.
 Креативно дівчата оформили і ялинку на своєму абонементі - вона складається з фотографій читачів.
У коридорі біля гардеробу - "висяча" ялинка.
Такі ось у нас ялиночки - різноманітні, цікаві, неповторні. Такі, як і наші читачі, яких ми щиро вітаємо з прийдешнім роком Мавпи і різдвяними святами! Хай рік 2016-ий принесе в Україну мир, а нам - багато радості, позитиву, удачі, натхнення і, звісно, багато-багато нових цікавих книжок!

Немає коментарів:

Дописати коментар