понеділок, 23 листопада 2015 р.

Ми - найкращі!

"Десант" наших бібліотекарів повернувся з Києва, де минулого тижня підбивали підсумки Всеукраїнського огляду-конкурсу обласних бібліотек для дітей. І повернулися наші колеги не з порожніми руками, а з нагородами. Директор бібліотеки Лариса Лугова отримала диплом Української бібліотечної асоціації за відданість бібліотечній справі. 
У Всеукраїнському конкурсі з популяризації читання на сайтах бібліотек України від УБА сайт нашої бібліотеки визнаний кращим у номінації "Кращий сайт у популяризації читання бібліотек для дітей та юнацтва".
У конкурсі блогів в номінації "Електронні ресурси в роботі бібліотек" переміг блог бібліографічно-інформаційного відділу Бібліо-Граф за створення інноваційного електронного ресурсу на допомогу популяризації дитячої книги і читання,
 а партнерський проект "Бібліотека Малого Лева" визнаний кращим у номінації "Організаційно-методична робота" за розробку та впровадження нетрадиційних інноваційних форм і методів бібліотечної роботи у залученні дітей до сучасної вітчизняної дитячої книги та читання.
Отож, отримавши нагороди, ми отримали ще один потужний імпульс і стимул для подальшої роботи. Планку ми не опускаємо!

2 коментарі: