понеділок, 16 листопада 2015 р.

Разом з Пеппі веселіше

Сьогодні наша бібліотека перетворилася на місце, де казки стають реальністю. Ми зустрілись із справжнісінькою Пеппі Довгоюпанчохою - героїнею казок шведської письменниці Астрід Ліндгрен. І не тільки зустрілись, а ще й гучно, весело і цікаво відсвяткували її день народження.
Не вірите? Тоді дивіться наш фотозвіт:
А ось і Пеппі (а ще актриса Першого українського театру для дітей та юнацтва - Олена Крилова)
Впізнали? Ця кумедна рудоволоса дівчинка – найсильніша у світі, сміливиця й зірвиголова, яка ніколи не стомлюється вигадувати все нові й нові пригоди. 
Пеппі разом з бібліотекарями підготували  для читачів цікаву ігрову програму. Веселі ігри, розгадування загадок, вікторини і конкурси перетворили свято у нашій бібліотеці на веселий, гучний вулик дитячого сміху і радості.
 Окрім того кожен охочий зміг пофантазувати разом з іменинницею, перевтілившись у будь яку роль.
 Ну і на завершення святковий торт від іменинниці...
 ... безліч запитань і щирих дитячих побажань.
 А ще нагородження переможців конкурсу малюнка та найкращого образу героїні і подарунки від Пеппі. І для Пеппі також. Адже ій виповнилось 70. Саме стільки років минуло з того часу, як Астрід Ліндгрен познайомила шведських дітей і цілий світ зі своєю улюбленицею. Але не журіться - Пеппі Довгапанчоха ніколи не постаріє, адже її пігулки круть-верть ще не втратили своєї чарівної сили. Ось так!
 Відтепер Пеппі вже не така самотня, окрім Аніки і Томмі сьогодні вона отримала багато нових друзів і шанувальників.
Святкування днів народжень літературних героїв вже стає доброю традицією у нашій бібліотеці, тож приєднуйтесь, читайте, знайомтеся з новими героями і ми обов"язково зустрінемось з ними у такий цікавий спосіб.
Запрошуємо!
P.S. Пеппі читає:) На наших книжкових виставках можна знайти безліч цікавих книжок.
До нових зустрічей!


1 коментар:

  1. Оце так день народження! Супер празник! Та після такого свята діти напевно забрали всі книжки про Пеппі почитати. У дітей такою цікавістю очі світяться, неймовірно! Ви найкращі, колеги!!!

    ВідповістиВидалити