середу, 29 квітня 2015 р.

У передчутті канікул

Хоча сьогодні за вікном дощ і настрій зовсім не весняний, але у нашій бібліотеці тепло, затишно, і, як завжди, гамірно та багатолюдно. І у читальному залі відділу обслуговування дошкільників та учнів 1 - 4 класів ми говоримо про... канікули! 
 А ще у нас чудові гості - письменниця Леся Попович і директор видавництва "Каменяр" Дмитро Сапіга.
 Учні 4 класу ЗСШ №8 із цікавістю слухали розповідь Дмитра Івановича про те, як народжується книга і скільки людей працює над тим, щоб цікава яскрава книга потрапила до рук вдячних читачів.
Письменниця Леся Попович - одна з улюблених авторок директора "Каменяра", адже її книги - добрі, світлі, повчальні та пізнавальні. А сама пані Леся - колишня вчителька. Її колишні учні нині - успішні люди, серед яких і відомі письменники та громадські діячі, зокрема, поет Віктор Неборак та президент ГО Форум видавців у Львові Олександра Коваль.
Леся Попович зачитувала уривки зі своєї нової книги "Канікули, канікули!", яка щойно побачила світ у видавництві "Каменяр",
 розповідала про свого улюбленого персонажа Петрика, жваво й невимушено спілкувалася з юними читачами, які після закінчення зустрічі залюбки купували її книги та брали автографи у письменниці та директора видавництва Дмитра Сапіги.


Немає коментарів:

Дописати коментар