понеділок, 23 березня 2015 р.

Полярна Ice Party

Експерименти з льодом, захоплива фотосесія з аляскінським маламутом і хаскі та справжній драйв від полярної експедиції відчули наші маленькі читачі на "Полярній Ice Party"
Після прочитання книги «Лід: факти, знахідки, відкриття» наші читачі захопилися новою темою і вирішили продовжувати досліджувати Полюси Землі. А ми, разом з активними батьками, їм у цьому допомагали.
Гостем свята був відомий український зоолог та полярник, учасник трьох антарктичних експедицій, Ігор Дикий, який вважає, що розуміти світ просто - потрібно краще з ним познайомитися. «Що більше мандруєш, читаєш, пізнаєш - то меншою видається земна куля» - каже дослідник. 
Пан Ігор у цікавий і захопливий спосіб відкрив найменшим читачам дивовижний  світ: розповів про далеку Антарктику, роботу дослідників,  життя полярних тварин тощо. Читачі дізналися багато цікавої інформації про тюленів Уеделла, імператорських і віслюкових пінгвінів, про життя в Антарктиді, про наукові станції і науковців...
 За активну участь у вікторині і за чудові костюми, які діти мали можливість продемонструвати на Ice-подіумі,  учасників чекала винагорода: книги від видавництва "Махаон", а також подарунки від бібліотеки. 
Пропонуємо вашій увазі фотозвіт свята "Як це було":
- Зібралось нас дуже багато
- Справжнісінький полярник - Ігор Дикий, прожив у Антарктиді 3 роки.
- Наші читачі до свята готувалися. Не тільки вивчали тему, читаючи книги, а й виготовляли власноруч костюми і маски.
- ще один гість - маламут Алтай.
- майбутній дослідник-альпініст.
- Нагородження найактивніших і найкреативніших.
Без подарунка не залишився ніхто.
- Наймолодша читачка Розочка з Алтаєм.
 - Дослідники:) біля книжкової виставки
 - а як же без полярної бібліотеки??
- перегляд мультфільму.
- юний науковець на науковій станції Вернадського.
- творча частина нашого свята.  Робимо пінгвінів.
- а ще читаємо і малюємо арктичних тварин.
Усі без винятку залишилися задоволеними.
Сподіваємось, такі цікаві зустрічі заохотять наших читачів до пізнання нового і розвиватимуть їх допитливість. Адже наш світ надзвичайно цікавий. Тому, гайда читати і пізнавати нове!!


Немає коментарів:

Дописати коментар