неділю, 22 березня 2015 р.

Мандрівки "Бібліотеки Малого Лева". Тур четвертий. Сколівщина

Четверта поїздка "Бібліотеки Малого Лева" і друга з письменницею Оксаною Сайко в рамках партнерського проекту нашої бібліотеки і Видавництва Старого Лева відбулася на Сколівщину. По дорозі у місто Сколе ми завітали до сіл Нижнє Синьовидне

 та Верхнє Синьовидне, 
 де не лише спілкувалися з читачами - учнями 7-9 класів, але й слухали авторську поезію, вірші Шевченка і пісні про Майдан у виконанні талановитих підлітків. 
У Сколе зустріч відбулася в гімназії, в актовому залі. Поспілкуватися з Оксаною Сайко тут прийшли учні чотирьох класів з учителями. 
Те, про що пише Оксана Сайко, близьке і зрозуміле усім підліткам: проблеми у школі, з друзями, батьками, вчителями, проблема вибору власної долі і професії та вибору як такого... Тому й слухають учні письменницю з цікавістю, тому запитують про те, які історії зі шкільного життя, скажімо, у книзі "Новенька..." вигадані, а які справді відбувалися з авторкою, коли почала писати і чи важко видати книгу...
 Отримавши вичерпні відповіді на свої запитання, ті, хто ще не читав книжок Видавництва Старого Лева і зокрема Оксани Сайко, після таких зустрічей обов'язково прийдуть до бібліотеки, аби заповнити цю прогалину. 
А "Бібліотеку Малого Лева" уже чекають на Жовківщині, куди у квітні вирушимо з письменницею Христиною Лукащук.

Немає коментарів:

Дописати коментар