четвер, 25 грудня 2014 р.

Ялинки! Рівняйсь! Струнко!

Почну банально: здається, що тільки писала про новорічні ялинки, а ось вже знову ця тема актуальна. Так, знову наближаються новорічні свята, і знову у відділах декілька днів спостерігалась метушня і таємничі перешіптування - і ось вони - наші новорічні, ексклюзивні ялиночки! Новорічний парад бібліотечних ялинок оголошується відкритим!


Вишиті рукавички, дзвіночки, шкарпеточки прикрасили цього року ялинку відділу для молодших читачів. Це бібліотекарі постаралися для вас, малюки!



А це ялинково-солом'яне диво радує око відвідувачів абонементу. Працівники відділу старанно робили ці тендітні прикраси та разом з читачами створили різдвяного павука. Ось така вийшла етно-еко-ялинка.
Рухаємось далі. Традиційно росла собі ялиночка і зайчик з нею ріс... в секторі обліку.
Від традицій до інновацій буквально один крок. Це хайтечне новорічне дерево виросло у відділі інформаційних технологій, де ж ще?! Хай їм добре там буде, з їхнім хайтеком :).
Приклад дбайливого ставлення до природи показали наші методисти. Ялинка з макулатури. Це вони тільки ідеями щедро діляться, а в житті вони економні та заощадливі.
А ось тут накручено відділом комплектування. Вигадливо! Головне, що каталожні картки залишилися цілі :)!
Хто про що, а дирекція - про роботу! Схаменіться! Це ж не ялинка, а закодовані основні завдання бібліотеки на 2015 рік!




На вулицях снігу немає, а в читальному залі біло. Свята наближаються і ми всі так хочемо, щоб в нашій країні був мир! Свою ялинку "старший" читальний зал так і назвав: "Ялинка миру". А прикрашає її 35 білих паперових голубів. 
...Голуби миру парять над читальним залом як побажання щасливого і мирного року всім вам, наші дороги читачі!
З Новим роком і Різдвом Христовим!


1 коментар:

  1. Дуже порадували ваші творіння: креативно, з вигадкою. З новорічними святами вас, колеги! Миру та добробуту, щастя, злагоди, натхнення!

    ВідповістиВидалити