понеділок, 23 грудня 2013 р.

А у нас кльово - книжково і ялинково!

Як же ми всі любимо цю зимово-святкову-передноворічно-різдвяну метушню! Ось і бібліотекарі наші - ну чисто малі діти - вже тиждень щось майструють, клеють, вирізають, таємничо посміхаються, і, ось, - нарешті! - цьогорічний показ ялинок! Запрошуємо вас у віртуальну подорож відділами нашої бібліотеки, тільки не заблукайте між ялинками :)!
Ялинка читального залу витримана в стилі ретро. Ланцюжки з кольорового паперу, сніговик з відром на голові, прапорці (прапорці незвичайні, а зроблені з обкладинок найпопулярніших книжок).
Доповнює ялинковий ансамбль читального залу ілюстративна фотовиставка "Спогади різдвяної ялинки", для оформлення якої бібліотекарі і читачі принесли старі фотографії і вітальні листівки з сімейних архівів,





на вікнах і люстрі колядує мереживний вертеп - витинанка,




















а на книжкових полицях оселились різдвяні ангели.
Відвідувачів абонемента зустрічає запах тістечок і пряників, якими цього року прикрашена ялинка, а також кулінарно - новорічний кросворд. Тим, хто його розгадає, - солодкий приз з ялинкової гілки. Поживно, пізнавально, смачно і весело.
Астрологи нашої бібліотеки розробили спеціальний, Літературний гороскоп. Він підкаже, з якої книги слід розпочати Новий рік Тільцю, Рибі або Діві.




Рухаємось далі. Дві манюні для найменших читачів абонемента,
і Леоялинка молодшого читального залу, прикрашена нашими улюбленцями. Леотека працює в свята!
 Hi-Tech - ялинка від Відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів.
Бібліографи вирішили зустріти Рік Коня золотими підківками, на щастя.
Методисти за рік стомились від інновацій, тому вирішили бути найоригінальнішими і нічого не вигадували, а поставили ялинку традиційну.
В маленькому кабінеті дирекції аж дві ялинки!:
З цієї, солодкої, можна отримати цукерка, - приходьте, пригощайтесь!
А цю, маленьку євроялиночку, ми присвятили всім, хто зараз на Майдані відстоює майбутнє України. Тримайтеся!
Веселих свят, Україно!

Немає коментарів:

Дописати коментар