четвер, 25 вересня 2014 р.

Дмитро Добродомов: "Читати треба. Крапка"

Сьогодні гостем нашого проекту "Літературна кава по-львівськи" був відомий журналіст і телеведучий Дмитро Добродомов. 
Відкритий і щирий у спілкуванні, у діалозі з бібліотекарями і читачами нашої бібліотеки він охопив майже усі сфери життя - суспільну, політичну, професійну і навіть особисту. Дмитро Добродомов розповідав про свій шлях у журналістиці - від газети "Експрес" до ТРК ЗІК, про свої поїздки до Луганської і Донецької областей, а також у Маріуполь, про перспективи майбутніх парламентських виборів, про своїх дітей і дружину-канадійку, яка три роки тому прийняла українське громадянство... Говорив наш гість і про необхідність з дитинства прищеплювати дітям любов до книги і читання: "Читати треба. Крапка. Зараз переді мною стоїть непросте завдання - прищепити своїм дітям любов до книги". 
Також Дмитро Добродомов зробив комплімент присутнім на зустрічі з ним студентам Львівського педагогічного коледжу: "Якщо ви знайшли годину часу, аби прийти у бібліотеку на зустріч зі мною, значить, ви небайдужі й активні молоді люди, яким будувати нашу державу. А починати будувати її треба практично з нуля..." 
Журналіст розповідав цікаві випадки зі своєї професійної практики, про зустрічі з найвищим керівництвом нашої держави, про спілкування з журналістами інших провідних телеканалів України. Він закликав починати з себе, не боятися відстоювати свою громадянську позицію, і голосувати за того, кому симпатизуєш. На завершення Добродомов подякував усім присутнім за теплу і змістовну зустріч і висловив надію, що у нас не все так погано, що війна рано чи пізно закінчиться і ми побудуємо найкращу у світі державу. "Я знаю, що ні в кого з нас немає сумнівів у тому, що ми живемо у найкращій у світі країні", - сказав наш гість під завісу зустрічі.

3 коментарі:

  1. Методи у Добродомчика явно бандитські, усі бігборди на сихові, обляпані жовтою фарбою. А він падло розказує який він добрий і він відмовився від бігбордів. І який із нього тепер політик??

    ВідповістиВидалити
  2. Гриценко та Ляшко підтримали Добродомова, що підтверджує факт, що Добродомов працював та працює вже Льовочкіна, на виборах люди переконаються наскільки він огидний.

    ВідповістиВидалити
  3. Добродомов, як політик не стався, це по перше, по друге, добродомов максималіст із хворою уявою. Він не був депутатом місцевої чи обласної ради, ніяк себе не проявляв, а тут бач, він захотів у Раду, бо ця мерзота має свій канал.

    ВідповістиВидалити