середу, 1 жовтня 2014 р.

Читачі у центрі. Всеукраїнський день бібліотек

Останній день вересня уже традиційно присвячений найблагороднішій і найкращій у світі професії - бібліотекарю. Це свято ми щороку намагаємося зробити незабутнім для наших читачів, тому впродовж дня у бібліотеці та за її межами відбуваються вікторини, конкурси, майстер-класи та багато іншого, як, наприклад, акція "У бібліотеку на роликах". Але все по порядку. Бібліотекарі Юлія Соколова 
та Валентина Шевченко відвідали ЗСШ №5, де провели бібліотечне знайомство "Професія бібліотекар. Сім міфів про бібліотеку", гру-доміно "Книга-читач-бібліотека" та енциклопедичний марафон "Імперія "Британіка". 
 
В той час у бібліотеці було не менш цікаво. Наймолодші читачі писали й малювали сердечка з написами про те, за що вони люблять свою бібліотеку.
У книжковому дитсадку "Левенятко" подивилися мультфільм "Кало і бібліотека". 
Учні 3 класу Галицької гімназії відвідали "Віртуальну екскурсію найкращими бібліотеками світу", 
а учасники гуртка "Мальована книга" малювали картини на тему "Я люблю свою бібліотеку". П'ятикласники восьмої школи прийшли на бібліотечний урок "Знайомтеся: бібліотека"  
та із задоволенням подивилися театралізовані діалоги "Бібліотека - простір чудес" у виконанні юних акторів літературного театру "Маска".
В той час юні майстри виготовляли закладки для книг, 
а найспортивніші роздавали рекламні буклети під час бібліотечного пробігу на роликових ковзанах та велосипедах.

 День промайнув як одна мить, а ми, бібліотекарі, ще час від часу згадували нашу поїздку напередодні з колективом у село Розгірче Стрийського району, де пройшли Хресну дорогу, 
а потім відвідали приватне фермерське господарство, досхочу поспілкувавшись з конями, 
свинями, 
страусами 
і доброзичливою собакою Барбарою. 
Так що навіть чотирилапі, парнокопитні та пернаті довідалися про Всеукраїнський день бібліотек...

Немає коментарів:

Дописати коментар