пʼятницю, 16 травня 2014 р.

Лабораторія фантастики Наталії Щерби

Сьома Загальна зустріч Фантлаби (Лабораторії фантастики), розпочавшись вчора, 15 травня, у Києві, три дні - з 16 по 18 травня - відбуватиметься у Львові. (Програму можна прочитати тут). 
Львівські зустрічі любителів фантастики розпочалися цікавим спілкуванням з молодою письменницею Наталією Щербою. 
Її серія книг "Часодії" (чотири перших автор люб'язно подарувала нашій бібліотеці) 
уже завоювала чимало нагород, а головне - любов і прихильність читачів, які на творчих зустрічах дарують письменниці виготовлені власноруч ключі, стріли, амулети, навіть намальовані ілюстрації до прочитаних книг та портрети самої пані Наталії.
Шосту - останню - "часодійну" книгу пригод юної Василини Наталія Щерба планує закінчити цього літа, а от про що будуть наступні книги, письменниця тримає у секреті.
У дружній невимушеній атмосфері точилася цікава й змістовна розмова про улюблені книги, про жанр фантастичної казки, в якому працює Наталія Щерба, про її захоплення східними єдиноборствами (у-шу) і безмежну любов до наших рідних Карпат, які є джерелом її письменницького натхнення. І, хоча книги авторки адресовані, в основному, підлітковій аудиторії, на зустріч з нею прийшла не лише молодь, але й люди більш поважного віку. 

А стіни й аура нашої дитячої бібліотеки та цікава розповідь Наталії Щерби зробили справжнє диво, перетворивши майже всіх учасників зустрічі на палких шанувальників фантастичної казки.

Немає коментарів:

Дописати коментар