четвер, 15 травня 2014 р.

"Дівчата з 13-ї вулиці" серед нас!

Презентація ювілейної - 20-ї перекладеної з польської мови Боженою Антоняк книги, - яка вийшла у видавництві "Урбіно", пройшла у камерній невимушеній обстановці. Зібралися справжні шанувальники сучасної польської літератури, а зокрема, нової книжки Малгожати Гутовської-Адамчик "Дівчата з 13-ї вулиці". 
Ведуча презентації бібліотекар Валентина Шевченко 
зуміла зацікавити книгою навіть  тих присутніх, хто іще її не прочитав (а таких було небагато!), запросивши юних актрис літературного театру "Маска", які показали невеличкий епізод, перевтілившись у головних героїнь роману. 

Потім було цікаве обговорення головних проблем і способи їх вирішення, які поставали перед героями досить "недитячої" і дещо жорсткої книги Малгожати Гутовської-Адамчик. Наші читачі не лише ділилися враженнями від прочитаного, але й відповідали на запитання і мали змогу підтвердити чи спростувати сентенції, які виголошували персонажі "Дівчат з 13-ї вулиці". 


Дехто впізнавав себе у тій чи іншій героїні, що наводило на думку: "Дівчата з 13-ї вулиці" серед нас!" Традиційне фото на згадку з учасниками презентації, 
а потім - гайда на абонемент: брати нові, ще не прочитані книги!

Немає коментарів:

Дописати коментар