четвер, 10 квітня 2014 р.

Під час "Літературної кави по-львівськи" скуштували... "Смак грибної юшки"

У нашому міні-проекті "Літературна кава по-львівськи" відбулося смачне й змістовне кавування, тобто, спілкування, під час якого наші читачі мали змогу відчути (хай навіть лише в уяві) "Смак грибної юшки", рецептом якої поділилася "Гліцеринова пані" Оксана Кришталева (Копак).
Письменниця, журналістка, психолог, літературний редактор, упорядник, наставниця молоді (керівник студії "На горищі) - це далеко не повний перелік фахових зацікавлень нашої гості. 

Проте наша розмова "крутилася", в основному, навколо літературної творчості Оксани Кришталевої, яка зачитала уривки з нової казки для дорослих 
і трохи привідкрила завісу своєї творчої майстерні, зізнавшись, що так званої "творчої кризи", коли не пишеться, насправді боятися не треба, а треба займатися тим, чим на даному етапі хочеться займатись. "Коли перестала писати вірші, взялася за прозу, - розповідала Оксана. - Коли не писатиму прози, видаватиму свої "старі" речі, написані раніше..." А хто вона більше - журналіст, письменниця чи наставниця, Оксана Кришталева й сама не знає. "Хіба можна вранці бути, скажімо, донькою вдома, вдень - подругою серед коліжанок, а ввечері куховаркою на кухні, готуючи вечерю?.." Словом, спілкування-смакування виявилося цікавим, змістовним, з питаннями-відповідями, а наприкінці - традиційне фото на згадку і можливість придбати книги з автографом автора...


2 коментарі:

  1. Дуже радий за Оксану Кришталеву. Її зустрічі із читачами і шанувальниками художнього слова завжди дарують багато позитивних вражень. Хай вона надихає нові покоління львів"ян на творчість і любов до літератури.

    ВідповістиВидалити
  2. Пане Андрію, ми сподіваємося, що усі зустрічі в нашій бібліотеці надихають як гостей, так і читачів!

    ВідповістиВидалити