четвер, 26 грудня 2013 р.

"Мрії збуваються!.."

Саме так називається перший номер нашого бібліотечного альманаху, який щойно побачив світ. А присвячений він нашій улюбленій читачці Анастасії Олексюк.
До ідеї створення цього альманаху нас підштовхнула Настина мрія - аби її фото було на обкладинці журналу. А оскільки Настуня ще й поетеса, то до першого альманаху увійшла підбірка її поезій та посвят улюбленим бібліотекарям і бібліотеці, а також слова самих бібліотекарів про Настю.
У передноворічні й новорічні дні мрії збуваються. Настя у цьому не сумнівається. Ми спричинилися до здійснення ще однієї мрії цієї світлої й надзвичайно талановитої дівчини, а тому почуваємося трішечки чарівниками. Директор бібліотеки Лариса Лугова урочисто вручила Насті Олексюк перший номер альманаху "Мрії збуваються!.."
 Радості й щастю Настуні не було меж! Вона стрибала, плескала в долоні і щиро дякувала бібліотекарям-чарівникам, які не залишаються байдужими до мрій своїх читачів і намагаються їх втілювати.
У наступному номері нашого альманаху можуть бути і ваші твори, шановні наші читачі, - поезії, проза, статті, фотографії, малюнки, - усе, що творить Ваш талант і уява. Долучайтеся до створення нашого альманаху і приносьте нам свої творчі доробки! І ніколи не сумнівайтеся - мрії збуваються!

1 коментар: