понеділок, 11 листопада 2013 р.

Де збуваються мрії?

Як добре бути молодим! Все в твоєму житті вперше: перший диплом, перше кохання, перші кроки в дорослому житті на першій роботі...
Це я про молодих бібліотекарів. Ірина і Христина працюють в нашій бібліотеці лише два місяці, але за цей час встигли познайомитися з читачами, захопитися читанням дитячих книжок, переконатися, як цікаво бути саме дитячим бібліотекарем і розробити свої перші книжкові виставки.
Христина створила виставку під назвою "Вірте в добру казку, люди", щоб нагадати сучасним школярам, що в світі існують казки, - добрі, чарівні.
Виставка була оздоблена магічними предметами - чарівною паличкою, наливним яблучком, чарівним дзеркальцем, що розмовляє та ін. (всі предмети - діючі, перевірено бібліотекарями :)
і цікавими казковими історіями (книги -  цікаві, перевірено читачами).

Ірина присвятила свій книжковий вернісаж мріям. І назвала свою роботу "Книги, в яких збуваються мрії".
А потім вирішила запитати у читачів: а про що мріють вони? 
Відповіді були різними - дотепними, серйозними, і потішили Ірину і всіх бібліотекарів. Крім I-phone та інших гаджетів підлітки мріють:
 побачити світ (читайте книги з географії), мати братика-котика-песика (з братиком навряд чи допоможемо, а ось про котиків-песиків - до нас), будиночок на Адріатичному морі (ого!), виправити оцінки з історії (тут без нас не обійтися), "щоб в Україні був нормальний Президент" (читай, синку, - станеш Президентом), стати писменнецею (орфографія оригіналу збережена), здоров`я для мами, бути гарною людиною... Багато ще в цьому переліку гарних мрій і ми впевнені, що всі вони обов`язково збудуться.
А також віримо, що збудуться мрії Ірини і Христини - наших дебютанток і стануть вони Справжніми Дитячими Бібліотекарями!

2 коментарі: