вівторок, 5 листопада 2013 р.

Максим Кідрук і його "Твердиня" у нашій бібліотеці

Погодьтеся, далеко не кожному молодому письменнику вдається захопити увагу й любов читачів буквально з перших рядків своєї першої книги. Суперпопулярному нині Максиму Кідруку це вдалося.
Його "Навіжені в Мексиці" і "Навіжені в Перу" забезпечили автору успіх і прихильність читачів, які з нетерпінням чекають нових книг від улюбленого письменника. І дочекалися. Рік тому побачив світ перший в українській літературі технотрилер "Бот", а сьогодні Максим Кідрук завітав до нашої бібліотеки із презентацією свого нового трилера "Твердиня". 
Про свої подорожі, найзагадковіші місця нашої планети, таємниці і загадки давньої цивілізації Максим розповідав, ілюструючи свої слова власноруч зробленими фотографіями. Презентував також письменник і буктрейлер (теж виготовлений автором) до свого нового роману "Твердиня". 
Привідкрив таємницю про те, що ведуться переговори щодо екранізації "Бота", розповів про плани на найближчий рік (Максима чекають читачі інших країн, наприклад, Польщі, Німеччини, Росії, на чиї мови от-от буде перекладено "Бот"), а також про те, чому віддає перевагу видавництву Клуб сімейного дозвілля. Відповів на запитання читачів, сфотографувався на згадку з палкими прихильниками своєї творчості 
і пообіцяв ще чимало нових захоплюючих книжок.

Немає коментарів:

Дописати коментар