четвер, 3 жовтня 2013 р.

Як наші читачі День бібліотек святкували...

30 вересня - у Всеукраїнський день бібліотек - бібліотекарі прийшли на роботу з особливо піднесеним настроєм і з  благородною місією - зробити цей день незабутнім для наших читачів. І нам це вдалося!
Працівники абонементу на столику між стелажами виклали настільну гру "Таємниці бібліотеки", в яку залюбки бавилися наші читачі різного віку - як маленькі, так і більш дорослі.

Гравці змінювалися, але азарт і вигуки перемоги біля столика лунали впродовж усього дня.
Також у відділі абонемента 5-9 класів була виставлена дошка, на якій читачі, проявивши свою фантазію, писали синоніми до слова "бібліотека" і побажання бібліотекарям з нагоди професійного свята.

Працівники Інтернет-центру теж креативно підійшли до святкування професійного свята, неординарно оформивши приміщення свого відділу, - на полицях з дисками і книгами з просвітницькою метою були вивішені цитати бібліотечної термінології.

Проте найгамірніше було у відділі наших найменших читачів. Там проходило нагородження учасників фотоконкурсу "Бібліозірка". 
Відомий львівський фотограф Леся Віхоть, якій було довірено почесну місію визначення найкращих, була заскочена тим, що усі фотографії, надіслані на конкурс, виявилися цікавими.
 Тому було прийнято рішення визнати переможцями усіх учасників. Без подарунка не залишився ніхто, навіть наша гостя Леся Віхоть. 


Учасники фотоконкурсу "Бібліозірка" подякували бібліотекарям за можливість спробувати свої сили у якості фотомоделей і сказали, що з нетерпінням чекатимуть нових конкурсів від бібліотекарів, аби неодмінно стати їх учасниками. 
Загалом свято вдалося. Усі відвідувачі пригощалися цукерками, які були на столах відділів обслуговування, а наш давній друг, один з кращих читачів Євген зголосився бути волонтером, допомагаючи бібліотекарям обслуговувати відвідувачів. А під кінець дня обійшов усі відділи з коробкою цукерок, вітаючи улюблених бібліотекарів з професійним святом.

2 коментарі: