четвер, 10 жовтня 2013 р.

Від "Духу свободи" до "Доброї казки"

Книжкові виставки - окраса наших відділів обслуговування. Крім змістовних книг, вони проілюстровані також яскравими малюнками та різноманітними дрібничками, які доповнюють їхній зміст. Запрошуємо вас у невеличку мандрівку нашою бібліотекою для ознайомлення з книжковими виставками жовтня.
Отож, у читальному залі експонується виставка "Дух свободи".
Серед усіх земних благ Свобода займає особливе місце. Ми постійно прагнемо її, спрямовуємо на неї свої погляди, боремось за неї, навіть готові віддати за неї життя …
       Свобода, як щастя – тобто те, чого ніколи не існує у чистому вигляді. Адже, як сказав В. Гюго: «Моя свобода закінчується там, де починається свобода іншого».

       Виставка підводить до думки, що вільною здатна бути лише розумна, чесна, освічена, впевнена у собі, внутрішньо незалежна людина. 



Тематична книжкова виставка у відділі абонемента 5-9 кл. присвячена Всесвітньому Тижню космосу.


А ще одна книжкова виставка у цьому відділі повертає нас у незабутнє дитинство, коли між казкою і реальністю немає чіткої межі. "Вірте в добру казку, люди!" закликаємо ми. А ще, ця виставка - перша для молодого бібліотекаря Христини Цястун, яка є її автором. 

А у відділі обслуговування учнів 1 - 4 класів книжкова виставка вітає з днем народження улюбленого малечею всього світу ведмедика Тедді.

Немає коментарів:

Дописати коментар