четвер, 11 квітня 2013 р.

Тут цей журнал читатиметься!

У квітні побачила світ українська версія всесвітньо відомого журналу "National Geographic", якому цьогоріч виповнюється 125 років. Україна стала 39 країною, де видається "National Geographic". Цей журнал офіційно визнано найкращим в світі виданням з географії, історії, природи та культури.
З приємністю повідомляємо наших читачів - "National Geographic" вже є в бібліотеці!
А подарувала його нам пані Наталя Піпа - 13 років тому, ще школяркою, вона була нашою найсвідомішою, найактивнішою читачкою. 
Вона також пообіцяла бібліотеці передплатити це видання на 2013 рік. Пані Наталя сказала, що цим подарунком вона хоче подякувати бібліотеці за книги, за знання, за усмішки бібліотекарів, за цікаво і змістовно проведені часи дитинства. "Моїй дитині зараз чотири з половиною роки, - зазначила пані Наталя, - і я маю надію, що вона так само любитиме бібліотеку і стане активним читачем".
Бібліотекарі і читачі щиро дякують вам, пані Наталю, за цей чудовий дарунок!
Запрошуємо всіх, хто мріє про подорожі, розпочинати подорожувати... сторінками "National Geographic" і насолоджуватись прочитаним!

3 коментарі:

  1. Це мій улюблений журнал на сьогодні, і так приємно що відтепер він виходить українською мовою. Отож направлю свою донечку до вас в читальний зал :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Обов'язково приходьте, я вас давно запрошую!

      Видалити
    2. 14 квітня о 13.00 год в читальному залі відбудеться презентація журналу "Мамин клуб".

      Видалити