середу, 16 січня 2013 р.

А що ж під ялинкою?

Так, вгадали - новенькі книжки! :). Але тепер вже для тих, хто любить спорт.
Відповідальний секретар відділення Національного Олімпійського комітету України у Львівській області, заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Оксана Вацеба та учасниця зимових Олімпійських Ігор, виконавчий директор відділення НОК України у Львівській області Христина Подгрушна-Опьола, передали для читачів нашої бібліотеки цілу "олімпійську книжкову команду" - підбірку книг, присвячених історії Оліміпйських ігор та участі у них українських спортсменів. Ми надзвичайно зраділи, адже книжок про спорт у фондах бібліотеки небагато, а інтерес до них великий. Отож приходьте, читайте! Ось вони, ці чудові книжки.
А ще слід згадати, що Львівське обласне відділення Національного Олімпійського взяло активну участь у благодійній акції "Українські книжки - сільським бібліотекам" і подарувало 25 таких комплектів й в сільські бібліотеки нашої області.
 Від всіх читачів і бібліотекарів Львівщини ми щиро дякуємо пані Оксані та пані Христині за чудовий дарунок і бажаємо нашим спортсменам, нашим олімпійцям, нових перемог, нових висот!

Немає коментарів:

Дописати коментар