середу, 16 січня 2013 р.

І знову подарунки!

Як же ж ми любимо цей новорічно - подарунковий час! Вже й ялинку скоро розбирати, а під нею кожного дня все прибавляється книжкових дарунків!
Хто не знає Ігоря Калинця?! Відомий поет, прозаїк, громадський діяч, лауреат Шевченківської премії та багатоьох інших відзнак та нагород. А ще він нагороджений медаллю нашої бібліотеки "Великий приятель маленьких читачів" і це своє почесне звання пан Ігор постійно доводить. Не перелічити, скільки читачів побувало на зустрічах з ним, скільки книжок він подарував бібліотеці! Ось і сьогодні, в подарунок маленьким читачам бібліотеки, пан Ігор приніс книжки: твори своєї дружини Ірини Калинець,

та власні - вже третє, доповнене видання улюблених багатьма читачами "Казок зі Львова" та нову збірку "Моя найкраща книжечка", в яку війшли твори із дитячих збірок Ігоря Калинця, що виходили у світ у Києві і Львові, починаючи з 1990 року.

Отож, дякуємо пану Ігорю і віримо, що й наступної зими знайдемо під ялинкою його нову, чудову книжку, яку із задоволенням будуть читати наші діти. Цього йому (і бібліотеці) щиро бажаємо.
...І, навмання відкривши "Мою найкращу книжечку", одразу натрапляю на коляду, так суголосну цим дням:
...Хлопчикові в яслах
помолимося гласно:
поможи ласкаво
нам, святе Дитя, -
Україні славній
дай нове життя...

Немає коментарів:

Дописати коментар