середу, 31 жовтня 2012 р.

«Яскраві канікули» з книгою

30 жовтня наша бібліотека спільно з управлінням сім’ї, молоді та спорту Львівської міської ради проводила літературно-ігрову програму «Мандрівка книжковою країною», приурочену до шкільних канікул. Захід проходив  у межах соціальної кампанії «Добрі справи», спрямованої на змістовне проведення вільного часу дітей із малозабезпечених сімей, та акції «Яскраві канікули».
 Перед початком літературно-ігрової програми працівники бібліотеки провели бібліотечний урок-екскурсію «Цікаві речі в бібліотеці» для найменших учасників свята.
А потім почалося найцікавіше.
Для старших діток бібліотекар Валентина Шевченко провела бібліографічну гру «Де сховалась таємниця?» за енциклопедіями та довідковою літературою.
Потім хлопці і дівчата захопились грою у лото.
А в той час у відділі обслуговування дошкільників та учнів 1 – 4 класів найменші читачі переглядали цікаві й гарно ілюстровані книжки,
пробували свої сили у мистецтві орігамі, але й це ще не все – на малюків чекала мандрівка у світ казкових героїв разом з бібліотекарями Дарією Іваницькою та Юлією Соколовою, які спочатку показали ляльковий спектакль «Колобок»,
потім заохотили малечу самостійно спробувати себе у якості акторів, провівши цікаві майстер-класи: «Як стати артистом», «Як стати чарівником», «Як стати принцесою».


Гра у ляльковий театр надзвичайно сподобалася і дорослим, і дітям. Не менш захоплюючим заняттям було виготовлення квітів із осіннього листя. Майстер-клас із цього мистецтва провела наша волонтерка – студентка ЛНУ ім. І. Франка Маряна Кулинич.


Чи не найприємнішим акордом зустрічі у бібліотеці стало вручення подарунків нашим маленьким гостям, які, уважно роздивившись вміст пакетів, залюбки фотографувалися на згадку про час, з приємністю і користю проведений у бібліотеці.





Цей день «Яскравих канікул» таки справді був яскравим! Залишається побажати нашим читачам і усім школярам незабутніх вражень впродовж усіх канікул!

Немає коментарів:

Дописати коментар