суботу, 27 жовтня 2012 р.

Бібліотекарі на гастролях

Слава наших літературно-бібліотечних зірок - Людмили Пуляєвої та Дарії Іваницької давно вже перетнула поріг бібліотеки. Особливо приємно, що колеги - бібліотекарі з інших бібліотек запрошують наші таланти для зустрічей зі своїми читачами.
Ось і вчора, в обласній бібліотеці для юнацтва відбувся творчий вечір Людмили Пуляєвої, організований цією бібліотекою та видавництвом "Каменяр" в рамках каменярівських "Зустрічей з книгою".
На вечорі було велелюдно, творчо і осінньо. Юні лялькарі, студенти факультету культури і мистецтв Франкового університету Айгюль Мінєєва, Ольга Чичилюк, (керівник курсу Мирослава Солук) читали ліричні вірші Людмили, записані на...осінньому кленовому листі, та співали перекладені на музику поетичні рядки під звуки гітари Мар`яна Кормоша.
А актори Національного драматичного театру ім. Марії Заньковецької  Христина Гриценко та Тетяна Павелко (до речі, давні друзі не тільки Людмили, а й нашої бібліотеки) настільки майстерно виконували щемні вірші про вірність та зраду, кохання та байдужість, що у багатьох присутніх на очах виступали сльози.

Були на цьому дійстві й ми, працівники Львівської обласної бібліотеки для дітей, слухали Людмилу Пуляєву і пишались, що працюємо з людиною, про яку говорять не тільки: "Хороший бібліотекар", але й: "Талановита поетеса".

Немає коментарів:

Дописати коментар