пʼятницю, 3 червня 2016 р.

Бібліоліто у зеленому

Йой, що вчора було!
Ввечері, коли бібліотека зачинила свої двері, раптом виявилося, що вона повна людей...у зеленому! На книжкових стелажах розпустилося зелене листя, і , навіть, всі бібліотекарі також були у зеленому!

Тому що розпочалось літо! Тому що цьогорічна літня програма нашої бібліотеки називається "Бібліоліто у зеленому" і присвячена вона надзвичайно важливій темі - екології, а відкрила програму "Green party" - Зелена вечірка.
І читачі рушили в захоплюючу подорож. Вони побували на "Галявині Лісовика", де інструктор з виживання познайомила юних туристів з правилами поведінки і виживання у лісі,



(о, Юліє Вікторівно, ми про Вас, виявляється, ще не все знали...)



(угу, давай, розпали нам вогнище в читальному залі...)


У "Бібліотечному заповіднику" Валентина Шевченко, наш бібліотечний фенолог-природознавець розповіла, що ж це за наука - фенологія, допомогла учасникам познайомитися з птахами, провела майстер-клас з виготовлення годівничок і поділилась рецептами приготування улюблених пташиних страв.



(смачненьке-е-е-е)


В "Екомістечку" йшлося про те, якої непоправної шкоди може завдати природі людина. А ще всі учасники вчилися... правильно сортувати сміття.





(це вам не Грибовицьке сміттєзвалище, це вам Європа!)


(о, телевізійникам також наші книжки сподобалися. Читати - це вам не кіна знімати :))


І хоч тема збереження навколишнього середовища дуже серйозна, присутні встигли побавитися, повеселитися, поспілкуватися, а головне - вирішили, що їх цьогорічне літо буде зеленим і бібліотечним!



2 коментарі:

  1. Які молодці!Дякую за цікавий досвід. Якшо не заперечуєте, ми скористуємося. Успіху вам, колеги!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякуємо! Звичайно користуйтесь, з радістю ділимося з усіма!

    ВідповістиВидалити