пʼятницю, 13 травня 2016 р.

Марина Павленко і Сашко Дерманський - гості наших читачів у другий день роботи Дитячого форуму-2016

Сьогодні, у п'ятницю, 13-го, до нас завітали "зіркові" письменники, творами яких зачитуються і дорослі, і діти, - Марина Павленко і Сашко Дерманський.
Хоча ранок заповідав погожий і сонячний день, під обід примхлива небесна канцелярія вирішила зіпсувати настрій львів'янам і гостям Дитячого форуму-2016, щедро поливаючи львівську бруківку знаменитим дощем. Проте зламати плани і зіпсувати настрій їй не вдалося. 
На зустріч з Мариною Павленко 
прийшло чимало прихильників її творчості.

 Очікуючи її, діти відповідали на запитання вікторини за творчістю Павленко.

 Коли ж письменниця прийшла, то залюбки ділилася з читачами спогадами дитинства, роздумами про секрети творчості, про батьків, рідну Черкащину... 

Підлітки теж ставили чимало запитань Марині Павленко, а потім ще довго не відпускали її, беручи автографи, роблячи селфі і фотографуючись на згадку.


На зустріч із Сашком Дерманським 
прийшли читачі,
які виявилися справжніми фанатами його творчості. І не лише діти, але й батьки та бібліотекарі. Розповідаючи про себе і свої твори, Сашко Дерманський час від часу відповідав на запитання, які сипалися на нього з усіх кінців читального залу. 

Презентуючи свої найновіші книги про принцесу Маляку, письменник зачитав уривки з них, чим викликав сміх і схвальні відгуки читачів.
 Традиційна фото та автограф-сесія завершила цікаву зустріч з улюбленим письменником.





А вже у неділю, 15 травня, ми чекаємо в гості харківську письменницю Олесю Вакуленко, яка проведе майстер-клас "Як створити розмальовку".

Немає коментарів:

Дописати коментар