середу, 27 квітня 2016 р.

Найкращі читачі Львівської області живуть у Трускавці і у Глинянах

Фінал обласного туру Всеукраїнського конкурсу "Найкращий читач України-2016" відбувся сьогодні у нашій бібліотеці і визначив найкращих з кращих. Ними виявилися шестикласниця Хай Ганна-Марія з Трускавця і учень сьомого класу Тимків Назар із міста Глиняни Золочівського району. 
Але про все по порядку.
Вже з самого ранку переможці районних і міських турів конкурсу разом з бібліотекарями і батьками почали з'їжджатися до нашої бібліотеки. При реєстрації отримували грамоти учасників обласного туру і подарунки.

 Зібравшись у читальному залі, 
послухали "план дій", який їм розповіла завідуюча науково-методичним відділом Любов Сташко:
 семикласники залишаються у "дорослому" читальному залі (з ними працювала Юлія Соколова), 

а шестикласники ідуть на молодший, де їх уже чекає Валентина Шевченко.
Тестові письмові завдання тривали майже годину, 

після чого журі відправилося підводити підсумки і визначати переможців, а фіналісти обласного туру знову зібралися у читальному залі обслуговування учнів 5-9 класів,
 аби подивитися виступ нашого доброго друга ілюзіоніста Віктора Кочергана. Діти були в захопленні від номерів, які показував наш гість,


до того ж він залучав до деяких фокусів і самих глядачів.


Після обіду відбулося оголошення підсумків обласного туру Всеукраїнського конкурсу "Найкращий читач України-2016". Переможців оголосила й привітала директор нашої бібліотеки Лариса Лугова.
Цього року Форум видавців вирішив потішити усіх учасників обласного туру конкурсу "Найкращий читач України-2016", подарувавши їм можливість один день взяти участь у Дитячому форумі - 2016, який відбуватиметься у Львові 12-15 травня. А два переможці будуть учасниками цього дійства впродовж усіх чотирьох днів. Тож, з найкращими читачами області Львів прощається ненадовго - лише до середини травня.
А ми ще раз вітаємо Хай Ганну-Марію і Тимківа Назара з перемогою і бажаємо й надалі не опускати планку та багато читати!

Немає коментарів:

Дописати коментар