понеділок, 22 лютого 2016 р.

Бачити серцем і вірити в диво

Сьогодні у нашій бібліотеці відбулося справжнє диво. Диво народження юної поетеси, диво виходу у світ її першої збірки поезій із символічною назвою "Вірю в диво", диво втілення мрії у життя...
Коли свою збірку презентує 16-літня дівчина, яка від народження є сліпою, але пише надзвичайно яскраві, життєствердні і мальовничі вірші, це завжди викликає не лише інтерес і подив, але й щире захоплення. Вікторія Дудік - дівчина надзвичайно світла, щира, життєрадісна і талановита. 
На зустріч з талановитою поетесою прийшли учні школи-інтернату для незрячих дітей №100, де навчається Віка, і учні ССЗШ №8 разом з викладачами і директором.
Презентацію вела народна артистка України Леся Бонковська, яка давно знайома з дівчиною не лише по спільному проекту оркестру Театру ім. Марії Заньковецької, зірок естради і талановитих незрячих співаків "Відчинилося життя", а має з нею дружні стосунки і поза творчістю.
Тепле слово про Вікторію Дудік звучало з уст її подруги Людмили,
 керівника оркестру Театру ім. Марії Заньковецької заслуженого артиста України Богдана Мочурада, 
духовного наставника незрячих Львівської єпархії отця Романа, який подарував юній поетесі Біблію, написану шрифтом Брайля,
директора "Фонду Родини Нечитайло" Вікторії Миколаюк,
 виконавчого директора Львівського обласного осередку ВГО "Українська спілка інвалідів - УСІ" Оксани Потимко,
 вчителів та учнів...

Завітав на зустріч і член Національної спілки письменників України поет-бард Олесь Дяк, який теж долучився до привітань і принагідно запросив Вікторію Дудік стати гостем у його авторській радіопрограмі "Формат слова".
Вірші у виконанні автора, а також Лесі Бонковської та бібліотекаря Юлії Соколової зачарували присутніх.

 Крім того, Вікторія Дудік заспівала ще й дві пісні, чим викликала справжні овації глядачів.
Уже після закінчення презентації гості не хотіли розходитися - спілкувалися між собою,
 давали інтерв'ю журналістам,


фотографувалися із юною поетесою, обмінювалися враженнями і контактами...

Усі охочі отримали в подарунок книгу Вікторії Дудік "Вірю в диво". А хто не мав змоги побувати на презентації, але має бажання доторкнутися до чарівного світу поезій цієї талановитої дівчини, яка бачить серцем і вірить у диво, може прийти у нашу бібліотеку - книга чекає на Вас!

Немає коментарів:

Дописати коментар