вівторок, 15 грудня 2015 р.

"Домалювалися" до медалі

Уже дванадцять років у день або напередодні свята Святого Миколая у Львові на одного "медаліста" стає більше. Почесною медаллю-відзнакою "Великий приятель маленьких читачів" ми нагороджуємо людей, які є справжніми подвижниками і друзями не лише для дітей, але і для бібліотеки. Про цю сторінку історії нашої бібліотеки розповіла Юлія Соколова.
Другий рік поспіль ми вручаємо медаль керівникам творчих студій. Торік це була Оксана Федевич, під чиїм умілим керівництвом великої популярності набула оригамі-студія "Паперові дива". Цього року володаркою Почесної медалі-відзнаки "Великий приятель маленьких читачів" стала художниця Ольга Баклан, яка уже 5 років веде у нашій бібліотеці студію художньої ілюстрації "Мальована книга".
Юні художники ретельно готувалися до цієї події (для пані Ольги це був сюрприз), намалювавши портрети улюбленої наставниці, чим дуже її зворушили.

Директор бібліотеки Лариса Лугова і завідуюча відділом дошкільників та учнів 1-4 класів чимало гарних слів сказали про Ольгу Баклан та її вихованців,
 згадавши і перемоги у Міжнародних конкурсах, і участь у багатьох волонтерських акціях (малюнки воїнам - учасникам АТО та обереги для них). Малюнки вихованців студії можна побачити і в журналі "Світ дитини". 
Після "урочистої" частини діти, як і завжди, взялися за пензлики, аби радувати нас своїми новими художніми шедеврами.

Немає коментарів:

Дописати коментар