пʼятницю, 9 жовтня 2015 р.

Мандрівки "Бібліотеки Малого Лева": тур десятий. Бродівщина

Подорож із партнерським проектом "Бібліотека Малого Лева" до бібліотек Бродівського району видалася надзвичайно насиченою, плідною, змістовною, сповненою яскравих вражень, цікавих знайомств і незабутніх митей спілкування з читачами. Ми побували у бібліотеках-філіалах сіл Голосковичі, Пониковиця, Заболотці та у Бродівській районній дитячій бібліотеці.
Нова книга Андрія Бачинського "140 децибелів тиші" викликала жвавий інтерес і обговорення проблем людей із вадами слуху чи взагалі глухо-німих.
 
 Письменник розповідав правдиву історію про глуху дівчинку з карпатського села, яка лягла в основу книги, про те, як спілкуються такі діти, про їх щирість і безпосередність. 
Йшла мова і про інші книги, головні герої яких - не такі, як усі, - або з фізичними вадами, або з дивними характерами і своєрідним поглядом на життя. Дітей цікавило, звідки письменник черпає натхнення, чому почав писати, хто його найперші читачі і критики та багато іншого. 


Після кожної зустрічі Андрія Бачинського щільним кільцем оточували дітлахи, купували книги, брали автографи, фотографувалися... І запрошували приїжджати ще.


Після таких теплих зустрічей з'являється впевненість, що ми робимо потрібну і корисну справу.

Немає коментарів:

Дописати коментар