пʼятницю, 6 березня 2015 р.

Святкуємо день народження Енн Ширлі

День народження героїні Енн Ширлі із всесвітньовідомої серії романів ми відзначили у колі найкращих друзів - з видавництвом "Урбіно" та найактивнішими
 читачами, для яких книги про Енн вже давно стали улюбленими. 
 Анатолій Івченко - головний редактор видавництва "Урбіно" і бібліотекар Валентина Шевченко розповіли цікаві факти про життя авторки, історії видання книг і популярність Енн у всьому світі - Канаді, Японії, Кореї тощо.
 Ну а у нашій бібліотеці святкування "Дня народження Енн Ширлі" пройшло також цікаво і захопливо.  Ми грали в гру "Яблучний експрес", впізнавали героя за допомогою вікторини, брали участь в конкурсі "Мікрофон" ("Енн бере інтерв'ю у читачів"). На запитання з книги від героїні Енн відповідали усі: і читачі, і бібліотекарі, і Анатолій Івченко.
 Наприкінці - побажання з днем народження, частування і найприємніше - подарунки від видавництва "Урбіно". Кожен з учасників отримав книгу, якої бракувало в особистій бібліотеці читача.
"Світ закохався у Енн Ширлі з першої сторінки, і ми теж". Це беззаперечний факт, тому і виникло спільне бажання з нашими друзями-видавцями зробити святкування "День народження Енн" традиційним у нашій бібліотеці.
Тож читайте і приєднуйтесь до нашого "фан-клубу"!

Немає коментарів:

Дописати коментар