пʼятницю, 20 березня 2015 р.

З днем народження, пані Ліно!

День народження нашої сучасниці, легендарної Українки, талановитої поетеси, справжньої патріотки Ліни Костенко вчора святкувала вся країна. Звичайно, що не залишилась осторонь і наша бібліотека. Ось як виглядали "подарунки" і щирі привітання поетесі від нас і наших читачів: 
книжкова виставка «Поетичний триптих»
А ще читачі могли зупинитися біля своєрідної виставки цитат з творчості поетеси "Ось ця строфа, нарешті. досконала" і ще раз переконатися, яку вагу має талановите слово талановитої людини.
Чудове оформлення і підбірка книг просто надихала на читання.
 Під час поетичного флеш-мобу "Три години з пані Ліною" читали усі: і дорослі, і малі, учні, студенти, бібліотекарі, бабусі-волонтерки, вчителі і гості. Начиталися ми вдосталь і отримали неймовірну насолоду 
від поезії Ліни Костенко .
Після прочитання вірша кожен міг записати свій улюблений афоризм і до вечора була створена саморобна книжка-записник, яка доповнила наш парад цитат.
Вірші Ліни Костенко нікого з читачів не залишили байдужими, бо вони сповнені справжньої, непідробної любові -  до людини, до природи, до рідного краю.
І наш флеш-моб ще раз підтвердив, що правдива поезія Ліни Костенко несе у собі велику силу тієї  любові і об'єднує нас-українців.
З днем народження, пані Ліно!

Немає коментарів:

Дописати коментар