вівторок, 10 лютого 2015 р.

Здорові зуби - мрія дітей і їхніх батьків, яка може стати реальністю

Чи знаєте ви, коли вперше потрібно здійснити з дитиною візит до стоматолога? Не повірите - ще коли дитина в утробі матері, адже зубки починають формуватися на 5-му тижні вагітності. Потім варто відвідати стоматолога, коли у немовляти з'явиться перший зубчик, і надалі - кожні три місяці візити до дитячого лікаря-стоматолога повинні стати регулярними, щоб у майбутньому у вашої дитини було якомога менше проблем із зубами.
 Про це, а також про інші проблеми, які виникають у батьків з малими дітьми та їхніми зубами, говорила наша гостя - дитячий лікар-стоматолог Клініки авторської стоматології Мар'яни Мельничук Юлія Миць. 
Гортаючи сторінки відеопрезентації, пані Юлія цікаво і доступно розповідала про те, які міфи побутують щодо молочних зубів (наприклад, що вони все одно випадуть, а отже, лікувати їх не потрібно), про те, як перетворити візит до стоматолога на свято, як привчити дітей не боятися лікарів, про щоденний догляд за зубами і багато чого іншого, що стосується особистої гігієни дитини. 

На завершення зустрічі усім матусям подарували пам'ятки і брошурки "Це варто знати кожній мамі..."


1 коментар:

  1. В клініці направду працюють професіонали. Стоматологічні послуги на вищому рівні, а обладнання найсучасніше!

    ВідповістиВидалити