пʼятницю, 27 лютого 2015 р.

1 березня - свято котів і тих, хто їх любить (частина друга)

Кіт Васяня (Васько) нашого скарбника Ольги Саламахи - справжня потіха для великої родини: її доньок, зятів і онуків. Ну хіба не красень?
Кішка Муркуся провідного бібліотекаря Людмили Чижович (Пуляєвої) тримісячним кошеням у жовтні минулого року приїхала до Львова зі села Берестяни Самбірського району і відразу стала улюбленицею родини. Маленькою вона полюбляла сидіти у вазонках.


А коли підросла, то вирішила, що диван - більш достойне місце для відпочинку такої солідної кішки, як Муркуся...
У бібліотекаря Людмили Бєлової живуть дві кицюні - мама Киця (на цій фотографії вона у дитинстві)
 і її доня Кнопа, яка народилася із недорозвиненою передньою лапкою, тому її ніхто не хотів брати і Людмила залишила Кнопочку собі.
По кілька котів і у працівників нашого Інтернет-центру. У Олени Кремньової живуть дві красуні - Птися (у трьох іпостасях)
 
 і Ніка.
Для Юлі Дудко один кіт в хаті - теж замало. У неї їх аж троє! Томмек, Сова і Алмаз (Діамант - трохи довге ім'я для кота). Сова - улюблениця Юлиної мами.
А от Томмека Юля знайшла ще у 2003 році кошенятком, яке поміщалося на долоні, та з одним відкритим оком. "Зараз це добродушний милий мужчина вагою 8 кілограмів, який боїться чужих людей і вміє давати цьом", - розповідає про свого улюбленця Юля. 
А от Алмаз настільки дикий, що й сфотографувати його неможливо, бо, щойно побачивши Юлю, він ховається...
Цього красеня звати Нафанаїл (або просто Фаня). Його господиня - наша бухгалтер Галина Михайлівна Сусол - каже, що втримати його вдома майже неможливо. Любить лазити по деревах. Після тих походеньок кота доводиться довго й ретельно вичісувати... Фані 9 років і свій незалежний характер він почав проявляти з самого дитинства.




Словом, усім цим котам і кішечкам надзвичайно пощастило, адже вони потрапити до люблячих і турботливих господарів. І що чи кого люблять більше наші бібліотекарі - книги чи котів - питання відкрите...

Немає коментарів:

Дописати коментар