середу, 21 січня 2015 р.

Бути дизайнером власного життя

Сьогодні для дев'ятикласників ЗСШ №62 у нашій бібліотеці відбулася цікава зустріч із циклу "СуперПрофі". 
Про важливість вибору майбутньої професії, про те, чим керуватися, роблячи цей відповідальний крок, і про багато інших цікавих речей говорив із нашими читачами дизайнер Мирослав. 
А найважливіше, чому потрібно вчитися впродовж усього життя кожному з нас, - бути людиною, творити добро, говорити рідним про свою любов, допомагати тим, хто цього потребує, не порівнювати себе з іншими, іти тільки своїм шляхом... А ще дуже важливо ЧИТАТИ! "Не сидіть у соцмережах, візьміть у руки хорошу книгу, і ви побачите, який це класний антидепресант і порадник в усіх випадках життя", - наголосив Мирослав і розказав читачам про деякі книги, які вплинули на нього -  Р. Кіосакі "Багатий тато. Бідний тато", А. Нових "Сенсей". Без сумніву, після сьогоднішніх відвідин нашої бібліотеки і такої змістовної бесіди про важливість цінувати кожну мить життя і самодисципліновуватися, кожен з юнаків і дівчат, які уважно слухали, замислиться над тим, як він живе, що корисного робить для себе, своїх батьків, друзів і суспільства загалом. І, звісно, уже більш виважено і серйозно ставитиметься до таких понять, як час, вибір, знання, відчуття...
Наприкінці зустрічі кожен з присутніх сказав ключове слово, яке саме для нього стало найважливішим у сьогоднішній розмові, а Мирослав записав це на фліп-чаті й обіцяв розіслати електронною поштою усім на згадку.
 
 Також дев'ятикласники заповнили анкети із запитаннями про те, з представниками яких професій вони хотіли б зустрітися найближчим часом у нашій бібліотеці.
  Отож, нові цікаві зустрічі не за горами!

Немає коментарів:

Дописати коментар