понеділок, 22 грудня 2014 р.

Невтомний святий Миколай творить дива

Впродовж тижня до наших читачів святий Миколай приходив щодня. І, звісно, він не міг не прийти у свій день - 19 грудня. Улюблений святий не втомлюється обдаровувати своїми щедротами наших маленьких читачів. Після перегляду веселого мультфільму усі перейшли до читального залу, де на наших читачів чекала друга частина свята.
Спочатку до нас у гості завітав вокально-хореографічний ансамбль "Веснянка" Центру дитячої та юнацької творчості Залізничного району міста Львова. 
 Юні артисти дарували захопленим глядачам своє мистецтво, виконавши кілька запальних танців з піснями і віршами. Коли глядачі - ровесники артистів, виступ стає ще більш відповідальним, тому й вийшли на імпровізовану сцену діти з особливим піднесенням.
 Другою частиною святкового дійства став виступ учасників наукового шоу професора Ніколя, які продемонстрували захопленій публіці справжні дива із звичайнісінькою водою. 
 Дівчата показали, як робити лід без морозильної камери, а лише за допомогою вуглекислого газу, розфарбовували воду у різні кольори, примушували її кипіти і шипіти...
 Наприкінці свята усі глядачі отримали солодкі подарунки. 
 Тиждень, який пройшов під знаком святого Миколая, промайнув, як один день. Шкода лише, що він завершився. Але попереду ще багато свят і подарунків, адже не за горами Новий рік і Різдво...

Немає коментарів:

Дописати коментар