вівторок, 26 серпня 2014 р.

"Україна. Світанок!"

"Світанок настане! - Україна переможе!" - таким гаслом віталися сьогодні вранці учасники літньої програми читання "Книжкові євромандри".
Впродовж літа учасники цієї програми «мандрували» країнами Європи, вивчаючи історію, географію, культуру, традиції, мистецтво, літературу Польщі, Франції, Великобританії, Греції, Іспанії тощо… Заключним пунктом наших мандрівок стала Україна. Оскільки наша держава знаходиться на зорі оновлення й перезавантаження, то й закриття ми вирішили назвати «Україна. Світанок!». 
Стартували ми о 7.30 год. Тарас і Устим Бучки зустрічали усіх біля входу до бібліотеки словами "Світанок настане!", а у відповідь чули: "Україна переможе!". Коли учасники програми зібралися, Тарас провів ранкову зарядку, аби остаточно прокинутися 
і бути готовим до ранкового фрешу-сніданку, 
потім - до підсумкової вікторини і міні-концерту "Таланти твої, Україно!", який підготували наші мандрівники.




Переможцями нашої програми стали Валерія Ставицька, Данило та Світлана Ляховські. 
Але ніхто не залишився без подарунків і призів за перемогу у різних номінаціях: "Найартистичніший мандрівник" (Вікторія Кокоткіна), "Найспортивніший мандрівник" (Лада Купрієнко)"Найврівноваженіший мандрівник" (Устим Бучко), "Найвигадливіший мандрівник" (Тарас Бучко), "Найерудованіший мандрівник" (Стефанія Трильовська)...
Найурочистішим моментом стало сходження на Високий Замок, 
нагородження там переможців та учасників, 



виконання Гімну України 
і, звісно, запускання у ранкове львівське небо жовтих та блакитних повітряних кульок 
на знак того, що як ці кульки кольорів нашого прапора піднімаються у небо, так і наша Україна підніметься після важких випробувань Майданом, російської агресії та внутрішніх непорозумінь. Якщо у нас є такі діти, як наші читачі, то саме за ними - майбутнє України, і таку Україну здолати неможливо! 

Немає коментарів:

Дописати коментар