пʼятницю, 22 серпня 2014 р.

Все буде добре!

Океан ідей, - ось що я можу сказати про наших бібліотекарів! Захожу зранку до читального залу і чую... "Все буде добре! Для кожного з нас! Все буде добре! Наста-а-а-не час!", - співають діти. А співають вони біля книжково-ілюстративної інтерактивної виставки "Наш великий "Океан". 
Вітаємо з 20-річчям"!
Ця виставка присвячена не тільки "Океану Ельзи" та 20-річному ювілею цієї групи. Ця виставка присвячена Україні, нашій свободі і незалежності, адже Святослав Вакарчук та його Океан вже давно стали голосом нашої країни, будителями нашої совісті, нашого духу, а в ці складні для країни часи їх музика стала рятівною. "Був на концерті. І коли разом з тобою співає майже кожен, ти вже себе не чуєш. Ці почуття не можна ні передати, ні переповісти, треба самому відчути. Це як свобода. Щиро дякую "ОЕ". Слава Україні", - ось що говорять фанати групи.


24 серпня у Львові знову співатиме Славко Вакарчук. На жаль, стадіон не може вмістити всіх, хто любить славетну групу. Але їх може вмістити наша бібліотека :)! Запрошуємо відвідати нашу виставку, почитати інтерв'ю та статті про "Океан Ельзи", послухати їх пісні і... поспівати разом з Океаном.

Адже... ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ! ДЛЯ КОЖНОГО З НАС! ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ! 
НАСТАНЕ ЧАС!

1 коментар: