вівторок, 12 серпня 2014 р.

Іспанія - край кориди і фламенко

Хто не мріяв хоч раз у житті побувати у загадковій, темпераментній і сонячній Іспанії? Хто не мріяв хоч раз у житті взяти до рук віяло, вдягнути червоно-чорний костюм і станцювати фламенко? 
А зустріти мужнього тореро і потрапити на кориду не мріяли? 
Мрії збуваються! Нехай першим кроком до їх здійснення стала наша віртуальна мандрівка, але відомості, отримані про цю країну, обов'язково будуть у пригоді нашим мандрівникам.
На першому занятті наші учасники літньої програми слухали, дивилися, запам'ятовували... Бібліотекар Юлія Соколова у вступному слові розповіла про найцікавіші факти з історії та традицій іспанців, 
а бібліотекар Людмила Пуляєва у мультимедійній презентації більш детально зупинилася на історії, географії, мистецтві та літературі Іспанії, а також найвизначніших місцях цієї країни.
На підсумковому занятті наші мандрівники відповідали на запитання вікторини, а також самі підготували презентацію (Світлана та Данило Ляховські), 
розповідь про легендарні футбольні клуби Іспанії підготувала Лада Купрієнко, 
а Валерія Ставицька склала кросворд із ключовим словом "Іспанія". 
Отож, наші мандрівники готові до нових подорожей - зокрема, до країни смачнючих віденських булочок і мелодійних вальсів Австрії.

Немає коментарів:

Дописати коментар