вівторок, 8 липня 2014 р.

Туманний Альбіон позаду - ми рухаємось далі

Сьогодні у нас в бібліотеці було цікаво, весело і людно. Мандрівників зібралось чимало, адже ми продовжили надзвичайно цікаву і пізнавальну мандрівку Великою Британією. 
Насичена програма літнього читання привернула увагу не тільки наших читачів, але й місцевих ЗМІ: цього дня до нас завітали тележурналісти компанії ТРК Львів, які знімали сюжет для програми «Тук-тук, я малюк».
Тому перед початком подорожі головний бібліотекар Валентина Дмитрівна Шевченко розповіла для телеглядачів про цьогорічну літню програму читання «Книжкові євромандри» , а також поділилася секретом, як за допомогою книг ми цікаво і корисно подорожуємо у просторі і часі.
Далі були: вікторина, гра-квест по енциклопедії «Британіка для дітей», і сюрпризи від читачів: підготовлена активними учасниками літньої програми презентація «Королівська родина» та інсценівка «Букінгемський палац» про життя і побут принца і принцеси. 
Ну і на завершення,  в дусі старої доброї Англії, ми продовжили наше спілкування за чашкою класичного англійського чаю з молоком. 
Темою обговорення стали 
англійські традиції, етикет спілкування та чаювання. Було смачно і повчально!
Наші читачі ще не один день присвятили б цій подорожі, аби продовжити відкривати для себе країну,  прочитати ще більше англійської літератури, підготувати цікаві презентації і дізнатися про давні традиції англійців… І вони це обов'язково зроблять, адже книжок, присвячених цій країні, в бібліотеці вистачає! А зараз нам час вирушати в інші країни, на зустріч новим враженням і знанням!
До наступних мандрівок!

Немає коментарів:

Дописати коментар