вівторок, 29 липня 2014 р.

Прекрасна і древня Еллада

 Греція - прекрасна і древня Еллада.  Дивно, але ця доволі віддалена і відмінна від нашої країна - є для нас такою зрозумілою і близькою вже з раннього дитинства. Міфи та легенди стародавніх греків,  які читали вам батьки, античні скульптури на наших будівлях,  грецький салат на свято, -  про це знає кожен, але, під час тижневих книжкових євромандрів Грецією ми спробували відкрити її для себе  по-новому. Пригадавши Давню Грецію  - познайомились і з сучасною країною.
Дізналися не тільки про визначні архітектурні пам'ятки, популярні туристичні маршрути, але й про сучасну освіту, музику тощо, адже наші учасники, як завжди, підготували для всіх цікаві презентації та міні реферати з цих тем.
Але найцікавіше було спостерігати за подіями, які розгорнулися на імпровізованій сцені між героями міфів. Учасники літньої програми читання перевтілились в Арахну, Афіну Нарциса і Луну і продемонстрували нам відмінну театральну гру, ще й вказали на повчальний момент цих легенд.
Ну і звичайно ж, не обійшлося без книг, вікторин, кросвордів і дружнього спілкування.
Ці дві години ми провели, як справжні греки, безтурботно, цікаво та весело, під звуки запального сіртакі. 
А вже цього четверга, об 11.00 на нас чекає тарантела, паста, вічне місто і не тільки! Приєднуйтеся, ми вирушаємо в Італію.

Немає коментарів:

Дописати коментар