четвер, 26 червня 2014 р.

LEOпікнік відбувається за будь-якої погоди!

Незважаючи на зливу і майже осінню прохолоду за вікном, на нашому LEOпікніку тепло, сонячно, затишно і весело! Таку літню погоду і гарний настрій приніс із собою наш гість і давній вірний друг нашої бібліотеки письменник 
Олександр Зімба. 
Розказавши малечі про себе і про те, як почав писати веселі історії про Мурчика та Бровка, пан Олександр зацікавив наших читачів також розповіддю про своє нове видавництво "Вісім лапок", яке, хоч і відкрилося місяць тому, але уже матиме свій стенд під номером 132 на вересневому Форумі видавців у Львові. 
Спілкування з маленькими читачами виявилося напрочуд цікавим і продуктивним, охопивши різні теми - від письменницьких справ до суто побутових, як от: навіщо людині мобільний телефон? 
Олександр Зімба залишив номер свого мобільного телефону нашій постійній читачці Даринці, яка зголосилася бути ілюстратором нової книги про пригоди невгамовних Бровка та Мурчика. 
Завершився наш пікнік вікториною від Олександра Зімби. Найактивніші читачі отримали з рук письменника спеціальні призи, а усі без винятку - книги про Бровка та Мурчика, 
а також набір календариків зі значками, де зображені ці веселі тваринки. Бібліотека теж не залишилася без подарунків - Олександр Зімба і нам подарував свою книгу.
Ну і звісно - який же пікнік без колективного фото на згадку?!
...А попереду - ще два місяці цікавих зустрічей і незабутніх LEOпікніків. Не забувайте: щочетверга о 12.00 вирушаємо на галявину зі своїми канапками, компотиками, гарним настроєм і улюбленими книгами...

5 коментарів:

  1. Дорогие коллеги! Принимайте блогерскую награду – Liebster Blog Award. Это награда, которая дается блогером другому блогеру за проведенную работу в блоге. Подробности в нашем блоге http://metodounbkm.wordpress.com/2014/06/27/liebster-blog-award/ Поздравляем с наградой! Успехов и признания читателей и коллег!

    ВідповістиВидалити
  2. Дорогие коллеги! Хотела передать вам блогерскую награду, а она уже у вас есть.Поздравляю!
    Вы мне тоже очень нравитесь.

    ВідповістиВидалити
  3. Дякуємо всім, хто нас нагородив!

    ВідповістиВидалити