вівторок, 27 травня 2014 р.

Перевідні читацькі конференції - переаншлаги у бібліотеці

Останні тижні навчального року - гаряча пора не лише для учнів, батьків та вчителів, але й для нас, бібліотекарів. Цей відповідальний момент, коли учні молодшої школи - четвертокласники - переходять у середню, а вчитель, який вів усі предмети, передає своїх вихованців у руки багатьох інших вчителів-предметників, дуже хвилюючий для всіх. За особливо плідну й активну співпрацю школи № 37 з  бібліотекою вчителі 4-х класів Галина Корзун та Наталія Птуха отримали наші почесні Подяки. 
І для нас, бібліотекарів, цей період дуже відповідальний, адже колишні "малюки" стають читачами "старшого" відділу. З цієї нагоди у нашій бібліотеці проводяться перевідні читацькі конференції, під час яких проходять цікаві тематичні заходи, творчі зустрічі з письменниками та знайомство з бібліотекарями "старшого" читального залу та абонементу. 

Учні 4-Б класу ЗСШ №8 виявили бажання зустрітися з відомим львівським письменником, лауреатом Національної премії ім. Т. Шевченка Ігорем Калинцем, на що Ігор Миронович залюбки відгукнувся і прийшов до нас на зустріч зі своїми палкими шанувальниками. 
Вони, в свою чергу, разом з вчителькою гарно підготувалися до цієї події - поставили сценку за уривком книги "Забави тістечок", 
відповідали на запитання вікторини 
і пригостили улюбленого письменника й бібліотекарів смачними тістечками - ну справжня "Забава тістечок"! - от тільки хто їх спік - таємниця:)
Бібліотекар Людмила Пуляєва на "виїздній" перевідній читацькій конференції у 4-А класі 8-ї школи провела бібліотечний урок "Наш спільний дім - Земля". 
Учні 4-А класу 37-ї школи та двох 4-х класів середньої школи №62 разом з бібліотекарем Валентиною Шевченко рушили у "Подорож у країну Читалію", 
а учні 4-Б класу ЗСШ №37 мали захоплююче мультимедійне знайомство із життям видатних дітей "Родом з дитинства", 
яке для них підготувала і провела бібліотекар Юлія Соколова.

Немає коментарів:

Дописати коментар