пʼятницю, 23 травня 2014 р.

Танцмайданчик - бібліотека!..

Ви гадаєте, що бібліотека - місце тиші та спокою? Аж ніяк! У нашій бібліотеці можна навчитися писати вірші, малювати, виготовляти різні дивовижі з паперу, а також поспілкуватися з письменниками, акторами, музикантами, співаками - усі представники творчих професій залюбки відгукуються на наші запрошення прийти в гості до читачів. 
А сьогодні до нас завітали... танцюристи! 
Найпершими на танцювальний майстер-клас "У ритмі латино" прийшли наші постійні читачі Софійка і Патрік.
Тренери танцювального клубу Українського католицького університету "Біла кішка - чорний кіт" Галина та Іван, не лише розповіли про користь танців, продемонстрували запальну сальсу, але й навчили присутніх основам цього популярного танцю.


Перед початком майстер-класу ведуча зустрічі "У ритмі латино" бібліотекар Людмила Белова коротко розповіла про популярність соціальних танців у сучасному світі та про літературу, у якій можна знайти інформацію про них.
У процесі навчання основним "па" латино-американських танців учні так захопилися, що навіть попросили ще раз "закріпити" хореографічні знання на "біс!"

На завершення тренери побажали здібним учням успіхів і висловили впевненість, що кожен може навчитися танцювати - було б бажання...

Немає коментарів:

Дописати коментар