вівторок, 13 травня 2014 р.

Актором може стати кожен!

Наші маленькі читачі уже встигли прочитати і полюбити серію книг доброго приятеля нашої бібліотеки письменника Олександра Зімби про котика Мурчика і песика Бровка. 
А сьогодні, 13 травня, у рамках Літературного марафону "Час читати!", учні першого класу ЗСШ №24 спробували втілити казкові образи й зробити інсценівку за книгою "Ми хитріші за лисицю". Майстер-клас з акторської майстерності провела керівник літературного театру "Маска" бібліотекар Юлія Соколова. 
Пройшовши кастинг, були обрані виконавці ролей котика, песика, лисички і курчатка. Решта дітей виконували ролі інших мешканців пташиного двору, а також дерев у лісі. 

Словом, ролі знайшлися усім, як і подарунки. Виконавцям головних ролей Олександр Зімба вручив набір календариків із зображенням обкладинок усіх п'ятнадцяти книг про пригоди Бровка та Мурчика. 
"Масовка" отримала значки і календарики. 

Діти теж зробили подарунок Олександрові Зімбі - заспівали пісню польською мовою. А спільне фото на згадку стало завершальним епізодом вистави під умовною назвою "Майстер-клас з акторської майстерності у бібліотеці".

Немає коментарів:

Дописати коментар