четвер, 6 березня 2014 р.

Олександра Бонковська: ""Актор – це одна із найбільш залежних творчих професій"

Гостями нашого проекту "Літературна кава по-львівськи" завжди є люди надзвичайно цікаві й творчі. Народна артистка України Олександра Бонковська поповнила галерею таких людей, що побували в цьому проекті. 
Наші читачі - студенти Львівського училища культури - уважно слухали артистку, яка розповідала про театр та сім'ю. 
Вона пригадала казусні історії, які траплялися в театрі, і зізналася, що іноді дуже важко бути дружиною та актрисою одночасно, адже театр - то не лише робота, а й спосіб життя. Олександра Бонковська розповіла, що іноді роботу "бере" додому, бо в театрі на репетиціях їй не завжди все вдається. Однак вона не використовувала театральне вміння у житті. 
Зробила пані Леся і музичний дарунок для наших читачів, заспівавши акапельно старовинну українську колискову. "Дівчата, майбутні мами, - звернулася актриса до "дівчачої" частини аудиторії, - співайте своїм майбутнім дітям колискові, маєте музичний слух чи не маєте. Бо крім зброї є ще таке поняття як дух. Саме тому, що в нас, в українців, завдяки колисковим збережено генетичний код нації, то ми й вистояли на Майдані, а наші беззбройні діти ішли на кулі й озброєного противника". 

Немає коментарів:

Дописати коментар