четвер, 27 березня 2014 р.

Театр "Маска" потішив глядачів новою виставою "Усі миші люблять сир"

Сьогодні, 27 березня, у Міжнародний день театру, у нас відбулася премєра спектаклю  за п'єсою угорського драматурга Дюли Урбан «Усі миші люблять сир». 



Режисер пєси розповіла, а наші юні актори театру «Маска» показали глядачам історію кохання і дружби мишенят  Шоми і Фруджі – сучасних Ромео і Джульєтти, які заради миру і благополуччя пожертвували кольором своєї шерсті. Це історія про стосунки між дорослими, про велику дружбу маленьких сердечок, про важливе і неважливе в цьому світі, про щастя бути потрібним і про багато - багато іншого.



Актори розмовляли з дітьми мовою казки про серйозні речі .


Наші маленькі друзі-читачі зрозуміли,  що потрібно бути терплячими і не звертати уваги ані на чвари, ані на колір шерстки (або шкіри).
Адже дитяча любов і дружба перемагають усе...



Дружба і любов  перемагають будь-які перешкоди !


Попри те, що сімейства сірих і білих мишей - дуже різні, глядачі зрозуміли, що насправді вони - схожі. Адже за будь-яких протиріч є головне , що об'єднує всіх мишей ...  Всі миші бояться котів і усі миші люблять сир! Навіть такі от незначні речі об'єднали і подружили мишенят, то що вже й казати про важливість дружби, любові, поваги і терпіння..

Ролі виконували:

Ліді - Соломія Яковенко
Мартон – Наталя Лисенко
Шома – Захар Васиян
Альбін – Мар'яна Костів
Віолетта – Катерина Матківська
Фруджі – Катерина Куц та Анна-Марія Коровицька
Кіт Чародій, Мишеня Паскаль – Дарина Парщик
Режисер-постановник - незмінний керівник літературного театру "Маска" Юлія Соколова.


До нових зустрічей!

Немає коментарів:

Дописати коментар